top of page

Holistisk energiterapi

HE 18 logo.png

Alt hvad vi gør her i livet er energi.

Energiterapi eller energibehandling om man vil er en dejlig blanding af forskellige alternative behandlinger der går ind og afbalancerer krop og sind.

Vores krop er super intelligent sat sammen, den husker alt hvad vi udsætter den for på godt og ondt. Det betyder også, at vi nemt kan få en masse stagnationer af uhensigtsmæssige ting vi har oplevet. Det kan både være psykiske og fysiske ting der sætter sig og bliver til smerte, stress, træthed, vrede osv. Men ved hjælp af energiterapi kan vi få fjernet de stagnationer, og få brudt de gamle mønstre vi har fået lagret i kroppen.

Behandlingen starter altid med en lille snak om hvor du er i dit liv, og hvad det er der fylder, hvad du gerne vil slippe af med, og hvor der kan skrues op henne. 
Så går vi til selve behandlingsdelen, hvor jeg bl.a. bruger hele eller dele af akupressur, zoneterapi, kraniosakral terapi, EFT, healing, cupping og medianbanemassage. Ved at mikse disse behandlingstyper og matche dem til dig bliver det nemmere at afdække kroppens behov og derved skabe balance.

I mine behandlinger bruger jeg også krystaller og dufte for at kroppen får en helhedsbehandling.

Det er en meget blid og omsorgsfuld behandling, hvor jeg både via teori og intuition ser og lytter til din krop og sind som helhed, og med den dybeste respekt og kærlighed for hvad du kommer med.

Det er sjældent at alle behandlingsformerne bliver brugt i én behandling, vi tager hver gang udgangspunkt i hvor du er lige nu. Derfor vil du også opleve at behandlingerne kan variere fra gang til gang, og aldrig er en standard-behandling, men en personlig og skræddersyet behandling til dig.

bottom of page