top of page

Om mig

Mit navn er Rosalina, men de fleste kalder mig for Rosa, hvilket er utroligt passende, da min yndlingsfarve er rosa, og du kan jo nok godt regne ud hvilken krystal der er min yndlings.

 

Jeg har altid vidst at jeg var anderledes. Ligegyldig i hvilken konstellation jeg befandt mig i, så passede jeg bare ikke ind, ja selv i min egen familie følte jeg at jeg ikke var et match.

 

Det betød, at jeg blev en slags formskifter, lukkede ned for mig selv i et desperat forsøg på at passe ind, at være lige som de andre. Men alle ved, at hvis man prøver at mase en rose ned i en lille kasse, så går den i stykker, og hvis man maser længe nok, så dør den.

Det var også det der skete for mig, jeg gik simpelthen i stykker. Pludselig en dag begyndte jeg at få en masse ledsmerter og maveproblemer, men på det tidspunkt var jeg slet ikke klar over at det var min krop, min egen super intelligente krop, der prøvede at råbe mig op.

Jeg lærte at adskille hoved og krop, og dermed lukke af for smerterne og problemerne i stedet for at gøre noget ved det.

Igennem flere år mærkede jeg dagligt ubalancer i både krop og sind, og begyndte derfor at gå til healing regelmæssigt i 2006. I 2009 tog jeg så selv uddannelsen som Reiki-healer og begyndte at praktisere dette på venner og familie.

Rosaquartz blev til i 2011 hvor jeg flyttede fra Aalborg til København og fik lokaler ved Nørreport Station. Samtidig stiftede jeg bekendtskab med Access Bars, og efter én behandling var jeg solgt og vidste bare at det var noget jeg skulle lære.

I 2012 blev jeg uddannet som Access Bars-behandler, og da jeg blev gravid snuppede jeg også en slyngevejleder-uddannelse hos Slyngeskolen med oven i hatten.

2013 blev året hvor jeg flyttede til Gilleleje og jeg lukkede ned i et par år pga. barsel, fordybelse, selvransagelse og for at gøre mig klogere på flere områder.

I 2014 startede jeg på uddannelse som Holistisk Hudterapeut. Hvis du er nysgerrig på dette kan jeg varmt anbefale at kigge nærmere på Tanjas side her.

Siden har jeg taget uddannelse inden for Japansk Lifting hos skønne Christina Clemen, og blev i 2018 færdig med Holistisk Energiterapi-uddannelsen ved Katrine Birk, og uddannelse som Helates BodyMaster hos Elenor Munch.

November 2018 blev jeg udklækket loveleader hos smukke Avalon Khaan.

2019 har budt på en masse nyt og spændende i min business. Jeg har startet et siterhood op på facebook, og så løb det første Soulmate Attraction af staben.

 

2020 er året hvor mit uddannelsesforløb i Japansk Lifting skulle løbe af staben, men er p.t. sat i bero pga. COVID-19, men til gengæld kommer der onlineforløb, både Soulmate Attraction og Abundance er under udvikling.

Det blev også året hvor klinikken flyttede til Helsinge.

Året 2021er klinikken stadig lukket pga. COVID-19, men webshoppen lever i bedste velgående.

Nu skriver vi 2023, og klinikken er flyttet i nye lækre lokaler i Helsinge, og jeg er i gang med to nye uddannelser, hvilket betyder at der kommer flere behandlinger, og også nye spændende onlineforløb.

Tænk, at det skulle tage mig et godt et kvart liv (og yes, jeg regner med at blive mindst 100 år 😊) før jeg turde lukke op til den spirituelle dør og gå imod strømmen.

Og nu godt 10 år efter, gør jeg op med et helt liv med dårligt selvværd, selvdestruktion og smerter, og har overgivet mig i tillid til universet.

Jeg er kommet på denne jord for at gå selvkærlighedsvejen, at preache dette til andre så de kan blive løftet og støttet og stå i deres sande lys. Sammen kan vi få dig til at shine og gå ud i verden som den du er, for ja, smukke.

"Du er helt perfekt som du er" 

Jeg håber min glæde og passion for det jeg laver smitter af på dig, så jeg kan berige dit liv med mere kærlighed, og få dit indre fyrtårn til at lyse for hele verden, så alle kan se hvor dejlig og unik du er.

"Jeg laver det her, fordi jeg bare slet ikke kan lade være" 

Kys og Kram

rosalina pink
rosaquartz
bottom of page